Културна Манифестација во Гетеборг на 04. Јуни

На културната манифестација ќе има претставување на домашни зготвени јадења и други ракотворби.

Заинтересираните да се пријават на маил [email protected]

За секое изготвено јадење или ракотворба следува паричен надомест.

Сите креативни и вредни домаќинки се добредојдени да ги презентираат своите креации.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *