Нашата цел

Информации

Достапност на сите информации и документи кои би биле од помош како за нашите членови така и за сите останати

Активности

Одржување на различни активности на кои ќе се запознаеме со останатите членови и ќе ги чуеме нивните размислувања и проблеми

Заедница

Заедно можеме повеќе, придружете ни се и станете членови

за нас

Македонското здружение Даме Груев Стокхолм е невладина, политички и религиозно не врзана организација каде демократските принципи се базата врз која ги темели сите свои активности.

Здружението е дел од Македонскиот Сојуз во Шведска и има за цел да го негува и одржува Македонското културно наследство, Македонскиот јазик, македонските обичаи, а истовремено да работи на одржување и продлабочување на демократијата, потпомогне во интеграцијата и взаемната поврзаност со Шведското општество.

25

ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ

120

ЧЛЕНОВИ

50

НАГРАДИ

5

СЕКЦИИ СО АКТИВНОСТИ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Прочитај повеќе...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id purus neque. Curabitur pulvinar elementum neque in dictum. Sed non lectus nec tortor iaculis tincidunt.

Noah Padilla
CEO DEERCREATIVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id purus neque. Curabitur pulvinar elementum neque in dictum. Sed non lectus nec tortor iaculis tincidunt.

Noah Padilla
CEO DEERCREATIVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id purus neque. Curabitur pulvinar elementum neque in dictum. Sed non lectus nec tortor iaculis tincidunt.

Noah Padilla
CEO DEERCREATIVE

нашиот тим

Сакате да станете член и да помогнете во реализирање на нашата цел?

НАШИТЕ СПОНЗОРИ