Пријавување за јубилејот 40 години постоење на Даме Груев

Здружението Даме Груев Стокхолм го слави својот голем јубилеј, 40 години на постоење и плодно работење. Овој голем јубилеј сакаме да го одбележиме со една пригодна свечена академија која ќе вклучува и забавен дел. Забавата ќе се одржи во локалите на Midsommargården Telefonplan 3 Hägersten, на 7 (седми) октомври 2023г, од 20:00 до 01:00 часот. Локалот е отворен од 19.00 часот.

Пријавувањето можете да го направите со пополнување на формата подолу, со маил до [email protected] или на телефонскиот број 0764423004 најдоцна до 1ви Октомври. Цената за влез е 300 круни за членовите на друштвото и 400 круни за останатите. Деца до 10 год имаат бесплатен влез, но се наплаќа 150 круни доколку сакате да има храна и за нив.


Пријавата мора да ја потврдите со уплата на кауција, половината од цената на влезницата и истата платете ја на еден од следниве начини:

  1. Plusgirot 614853-0
  2. Swish 1231650555
Форма за пријавување:

    Храна за децата под 10?