Форма за годишно собрание

За членовите на Македонското здружение Даме Груев, кои се одлучиле да земат учество на годишното собрание, 2021г преку онлајн гласање.

Напишете го вашето мислење во дадените полиња, а потоа испратете го формуларот со притискање на копчето ИСПРАТИ.

Сите полина во оваа форма се задолжителни.

Доколку се сложувате со извештаите напишете „НЕМАМ КОМЕНТАР“