Работен состанок

Работниот состанок со управниот одбор на Даме Груев Стокхолм се однесува на ажурирање на веб-страницата. На работниот состанок присуствуваа тројца од вкупно шест члена на одборот. Ѓорги ги претставуваше информациите за тоа како да се користи администрацијата за веб-страницата на здружението.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *