Македонска забава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ДАМЕ ГРУЕВ СТОКХОЛМ

Организира

Македонска забава

САБОТА 15 ОКТОМВРИ 2022

Midsommargården  Telefonplan 3 Hägersten.

Од 20:00 ДО 01:00 часот. Локалот е отворен од 19.00 ч

Влезница:     300 кр. за членови и 350 кр за тие што не се членови.  

Деца до 10 год бесплатен влез, но до колку јадат 100 кр за јадењето. Во цената на влезницата влегува: топло јадење, еден безалкохолен пијалак, кафе и се разбира добра музика. 

Од разбирливи причини на забавата нема да служиме алкохол. Сите пијалаци, алкохолни или без алкохолни треба сами да си ги понесете.

За време на забавата ќе има жива музика

Сите заинтересирани своето доаѓање да го најават предвреме на

 1. [email protected]  
 2. На Web, формата се наоѓа најдолу на оваа страна
 3. Кај Ѓорги, телефон 0764423004

Најкасно до 10-ти октомври и наведете го и безалкохолниот  пијалак што го сакате од нас.

Пријавата мора да ја потврдите со уплата на кауција, половината од цената на влезницата и истата платете ја на:     

 1. Plusgirot 614853-0 или                                        
 2. Swish 1231650555, со вашето име и назнака „забава“

Напомена: Можеби цените изгледаат високи, но верувајте тоа се фактичките чинења, здружението не прави никаков профит, напротив одвојува попуст за членовите.

Од управниот одбор на здружението.

ДОБРО ДОЈДОВТЕ!

  Храна за децата под 10?

  Напишете коментар

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *