Форма за годишно собрание 2022

За членовите на Македонското здружение Даме Груев, кои се одлучиле да земат учество на годишното собрание, 2022г преку онлајн гласање.

Напишете го вашето мислење во дадените полиња, а потоа испратете го формуларот со притискање на копчето ИСПРАТИ.

Сите полина во оваа форма се задолжителни.

Доколку се сложувате со извештаите напишете „НЕМАМ КОМЕНТАР“